Ensemble

My Account

Lets introduce ourself

dsc_0153 Mijn zus Marie-Léonie en ikzelf Maxine zijn beide gefacineerd door mode. Vorig jaar startte mijn zus naast haar maatwerk een eigen collectie onder de naam Marie-Léonie Stock die we momenteel met succes verkopen in een achttal winkels in Vlaanderen. Ikzelf, de jongste van drie zussen ben studente communicatiemanagement events & projects aan Howest in Kortrijk. Tussen mijn studies door help ik mijn zus met haar collectie. Met deze blog willen we jullie op de hoogte houden waar we allemaal mee bezig zijn. Je zal foto's te zien krijgen van stoffen, ontwerpen, fotoshoots, beurs bezoeken, ...

1 comment

Oct 20, 2014 • Posted by MsAprilFish

Zo blij dat ik jullie leerde kennen! Looking forward for some more posts! :)

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about our collections, new products and other news.