Ensemble

My Account

Be fashionable and lovable in your interior!

Omdat ik vond dat mijn interieur iets miste, ontwierp ik mijn eigen poefs. Ik combineerde daarvoor een aantal blauwe tinten. De kleine poefs, de ‘Sgabello - piccolo’, frissen een ruimte meteen op en zijn daarbij ook nog eens super handig!
In dezelfde kleurtinten ontwierp ik een grote poef, de ‘Sgabello’.
Artwork: Johan Stock
Gisterennamiddag nam ik de tijd om verschillende opstellingen uit te proberen om jullie zo een idee te geven van de verschillende combinatiemogelijkheden. Spelen met kleuren en figuren is echt mijn ding!
Mooie kussens maken je ruimtes af. En ze zijn ook -oh zo- gezellig om je in te nestelen. Ik vind het persoonlijk leuk om per seizoen met andere kussens te werken. In de kerstperiode sluiten mijn kussens aan bij de gezellige kerstsfeer. Voor de zomer werk ik dan meer met frissere tinten. Niemand draagt toch ook dezelfde kleren het hele jaar door, dus waarom zouden we onze inrichting niet mee laten evolueren!
Als voorbeeld, legde ik op de ‘Sgabello’ mijn reeks kussens ‘Cuscino blu’. Je ziet dat de zitbank, op die manier, meer kan betekenen dan het puur functionele, het wordt tezelfdertijd een mooi decoratiestuk waar je verschillende kanten mee op kan.
In mijn eenpersoonszetel legde de reeks kussens ‘cuscino blu jeans’. Let ook op het roze accentje die ik bekom door de vazen ernaast te plaatsen!
Mijn reeks kussens ‘Cuscino blu scuro’ legde ik in mijn grote zetel. Bij deze reeks speelde ik opnieuw met de verschillende formaten, maar ook met de combinatie beige/donkerblauw van de kussens, typisch iets voor mij, maar je kunt natuurlijk ook één kleur per kussen kiezen.
De poefs en kussens kunnen in verschillende maten en kleuren besteld worden, dus wens jij je woonkamer ook een originele touch te geven, contacteer mij gerust!
Marie-Léonie
Voor meer info kunt u altijd vrijblijvend mailen naar leonie@marieleoniestock.be

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about our collections, new products and other news.