Ensemble

My Account

Feest met la P'tite Léonie!


Nu de winter stilaan op zijn einde begint te lopen, kunnen we ons alvast op de naderende communiefeesten focussen (hopelijk in iets zonnigere omstandigheden)... Maar wat is het tof om de kinderen op hun speciale dag extra te doen stralen in een mooie outfit!

Vorig jaar maakte ik onder andere dit onderstaand sprookjesachtig communiekleedje voor Anaelle, bestaande uit een wit bovenstukje gecombineerd met een rokje in lichtblauwe tulle en afgewerkt met kleurrijke vlinders. Het resultaat vind ik persoonlijk nog steeds prachtig! Ook mijn klantje en haar mama waren in de wolken! De vlindertjes werden later ook gebruikt voor het communiekaartje alsook voor de decoratie op het feest zelf.

foto's door ©emilievercruysse

Met mijn kindercollectie 'La P'tite Léonie' maakte ik ondertussen al heel wat kleedjes. Ook vlottere modelletjes zoals je hieronder enkele ontwerpjes kan zien, die jullie misschien op ideeën kunnen brengen voor een eigen creatie? Zelf zit ik natuurlijk ook nog boordevol ideeën en zo kunnen we zeker tot een uniek resultaat komen. Een kleedje die net voor die extra originele touch zorgt!


Of heb jij binnenkort een trouw in aantocht? En zoek je nog suitekleedjes voor de kindjes, dan ben je ook bij mij, aan het juiste adres! Ik maakte volgende kleedjes voor deze twee zusjes, Marie-Maxence en Clémence. Zagen ze niet adorable uit?


Ook zowel Naomi als Anna waren zo te zien heel blij met mijn creatie ...


Ik sta alvast te popelen om een glimlach te toveren op de gezichtjes van al die kleine meisjes! Twijfel niet om mij te contacteren, ook voor extra info!

Marie-Léonie & Frédérique Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about our collections, new products and other news.