Ensemble

My Account

A lovely Saturday

Zaterdag was een frisse lentedag  met hier en daar een druppeltje regen, maar na de middag kwamen de zonnestralen piepen tussen de wolken. Na een drukke dag van boodschappen profiteerde ik er van om een avondwandeling te maken langs de Leie samen met Jeroen. Saturday was a chill spring day with here and there a little bit of rain, but in the afternoon the sun started shining through the clouds. After a busy day of groceries I enjoyed a walk along the Leie with Jeroen. L1010611 L1010610 Toen ik deze broek zag hangen had ik onmiddellijk een nostalgie moment. Het deed mij denken aan de broek die ik droeg voor mijn eerste communie. Ik combineerde mijn nieuwe polka dot broek met de witte Mira top van Marie-Léonie Stock en mijn mantel van Cos. When I saw those pants I had an instant nostalgic moment. It reminded me of the pants that I wore for my first communion. I combined my new polka dot pants with the white Mira top from Marie-Léonie Stock and my Cos coat. L1010609 Marie-Léonie

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about our collections, new products and other news.