Ensemble

My Account

Blue & Red

IMG_3003 Langzaam aan komt de zomer er aan en toch draag ik al mijn kleedjes uit de Wintercollectie 2013/2014. Maandag kwam een nieuwe levering binnen en één van de kleedjes was dit Alana kleedje. Onmiddellijk wou ik het aandoen. De rode details pasten perfect bij mijn nieuwe rode handtas van Givenchy. Deze handtas kreeg al maanden mijn aandacht en gisteren ben ik het dan uiteindelijk gaan kopen met het geld dat ik kreeg voor mijn verjaardag in april. Ik ben absoluut geen fan van matchy matchy maar deze rode ballerina's van Balenciaga pasten perfect bij deze outfit. Het Alana kleedje bestaat in verschillende kleurvarianten dus verwacht jullie deze winter maar aan veel outfits of the day van dit kleedje! Summer has almost arrived and I'm already wearing a dress from the Winter Collection 2013/2014. On Monday we received another delivery from the atelier and one of the dresses was this Alana dress. I immediately wanted to put it on. The red accent perfectly matched with my new red Givenchy handbag. I had my eye on this bag for months. Yesterday I went to the city and bought it with the money I got for my birthday in April. As you may know I'm not a fan of matchy matchy but these red Balenciaga ballerinas fitted perfectly with this outfit. The Alana dress exists in different color combinations so you can expect a lot of outfits of the day of this dress this winter. _A6K6527 _A6K6530 _A6K6543 Outfit details: Dress: Marie-Léonie Stock (Fall/Winter 2013/2014) Shoes: Balenciaga Handbag: Givenchy Sunglasses: Ray Ban Maxine

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about our collections, new products and other news.