Ensemble

My Account

Black Sequins

_A6K1112 Vorige week konden we genieten van een perfect herfstdag. Veel zon en aangename temperaturen. Ook al scheen de zon was ik toch in de stemming voor een all grey/black outfit. Dit seizoen ben ik verzot op deze zwarte mantel in pailletten van de fall/winter collection 2013-2014. Voor deze outfit combineerde ik al mijn favoriete kledingstukken bij elkaar. Mijn favoriet accessoire van dit seizoen is de hoed. Ik voel me net een very classy lady als ik deze draag. Naast de hoeden zijn nog enkele zaken een big trend op verschillende modewebsites en blogs waaronder cropped tops en leer. In mijn hoofd had ik reeds de outfit voorgesteld, maar vond het er nog beter uitzien toen ik het droeg. Last week we had a perfect fall day. A lot of sunshine and nice temperatures. Even when the sun was shining I was in the mood for an all grey/black outfit. Lately I've been loving this black sequined Tarin coat from the fall/winter collection 2013-2014. For this outfit I combined every piece I like this season. My favourite accessory is the hat. It makes me feel like a very classy lady when I'm wearing it. Not only hats were a very common look on fashion websites and blogs. Also cropped tops and leather are a big trend this season. I had already pictured this outfit in my head, but it even looked better when I was actually wearing it. _A6K1136 _A6K1141 IMG_0460C PS: De Tarin mantel is ook te verkrijgen in het groen, blauw en beige. Meer info kan je vinden bij onze verkoopspunten. PS: The Tarin coat is also available in green, blue and beige. You can find more info at our points of sale. Coat: Marie-Léonie Stock Cropped cardigan: Zara Top: Zara Shorts: Zara Hat: Massimo Dutti Maxine

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about our collections, new products and other news.