Ensemble

My Account

Nieuw lid in ons team

1601550_646535805403169_811617262_n Hallo Kortrijk, Hallo Marie-Léonie Stock! Sta me toe mezelf eerst even voor te stellen. Tot u schrijft Hannah Carlier, een 3e jaar bachelor communicatiewetenschapper die op dit moment stage loopt bij het door u gekende en geliefde label Marie-Léonie Stock. Ikzelf volg mijn studies in Leuven, maar zakte maar al te graag naar West-Vlaanderen af om mijn droom, zijnde te werken in de wondere wereld van de mode, waar te maken. Ik zal het team gedurende twee maanden bijstaan en hopelijk hier en daar versterken. Ondertussen ben ik al aan mijn derde week toe en ik moet zeggen: het is hier nog fijner werken dan dat ik durfde hopen! Mijn taak bestaat er onder andere uit om samen met Maxine, de sociale media van Marie-Léonie Stock op punt te houden en zoals jullie de volgende weken ook nog zullen zien, blogposten te schrijven. Daarnaast spring ik bij waar nodig. Zo maakte ik vorige week voor de eerste keer kennis met het clienteel van Marie-Léonie Stock op haar homesale. Net zoals haar profielomschrijving stelt, is de doelgroep van het label de enthousiaste, actieve en bovenal elegante vrouw die mode in het hart draagt. Het was fijn jullie te leren kennen. De afgelopen dagen zijn we daarnaast ook druk bezig geweest met het uitwerken van een persmap. Om er voor te zorgen dat Marie-Léonie Stock aan naambekendheid blijft winnen, wilden we de visie en missie van de ontwerpster op papier. Deze persmap zullen we de volgende weken volop doorsturen naar verscheidene magazines en nieuwe boetieks in de hoop dat zij met ons in zee willen. Zelfs na deze korte periode is mij al duidelijk geworden dat de modewereld een dynamische wereld is en ik zal dan ook met veel plezier de volgende twee maanden mijn belevingen hier met jullie delen. Tot snel! Hannah

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about our collections, new products and other news.